Здравейте при една седмица взех една 33 1.7 карбуратор 90г. и днес като проверявах маслото усетих ,че мирише на бензин.А и изпуска бензин някъде от единия карбуратор.Възможно ли е да е скъсано платно на бензиновата помпа и от там да влиза бензин в маслото
Известие
Collapse
No announcement yet.
Бензин в маслото 33
Collapse
X
-
Мисля че да поне за другите коли се продава така че защо не и за 33Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
жигулената помпа струва 15 лв и има екстри
-Ръчно подкачване на гориво
- на нея могат да и се сменят платната
и накрая да спомена, че не ти се налага да преправяш нищо щото си пасва идеално от две седмици и аз карам с такава
alfa romeo 33 1.5
alfa romeo 145 1.6 boxer
Comment
-
Значи проблема го отсраниха след като смениха
1.Бензинова помпа
2.Термостат
3.Центровка (Майстора си игра два дена докато я направи щото някой беше по-българил доста карбураторите и беше сложил 30 градуса предварение на делкото!
Резултата след центровката е ,че колата ускорява досто по-бързо,
дори при по ниски обороти като я настъпиш направо излита,да не говорим ,че на първа и втора оставя гумите на асфалта.
Много благодаря на всички за съветите !!!Алфа 33 1.7 twin carb.
Comment
-
Първоначално публикувано от diavolchoЗначи проблема го отсраниха след като смениха
1.Бензинова помпа
2.Термостат
3.Центровка (Майстора си игра два дена докато я направи щото някой беше по-българил доста карбураторите и беше сложил 30 градуса предварение на делкото!
дори при по ниски обороти като я настъпиш направо излита,да не говорим ,че на първа и втора оставя гумите на асфалта.
Много благодаря на всички за съветите !!!
Интересува ме колко ти излезна ремонта.
Comment
-
Първоначално публикувано от martistiПървоначално публикувано от diavolchoЗначи проблема го отсраниха след като смениха
1.Бензинова помпа
2.Термостат
Много благодаря на всички за съветите !!!
Интересува ме колко ти излезна ремонта.Алфа 33 1.7 twin carb.
Comment
Comment